(+40) 21.232.09.50
office@rottco.ro

Despre Rottco

ROTCCO a fost infiintata in anul 2007, cu obiect de activitate distributia en-gros a produselor petroliere, prin dezvoltarea unei retele de distributie in Romania, fructificand oportunitatile de crestere a economiei si beneficiind de know-how castigat de pe piata specifica a carburantilor.

ROTCCO are sediul central in Bucuresti si deruleaza operatiuni exclusiv in Romania. Compania are o baza consolidata si structurata de clienti si parteneri in toate regiunile tarii.

Dupa doar un deceniu de activitate, ROTTCO a reusit sa-si castige locul in primele 10 companii de pe piata extrem de competitiva si dinamica a distribuitorilor de produse petroliere, aplicand cu tenacitate o strategie de dezvoltare bazata pe onestitate, competenta si inovatie.


ROTTCO are o echipa cu foarte bune cunostinte despre piata si dinamica clientilor, formata din oameni cu 10–20 ani de experienta in vanzari si operatiuni pentru companii petroliere multinaționale, precum si experienta in dezvoltarea afacerilor specifice domeniului. De asemenea, echipa ROTTCO beneficiaza de suportul si contributia specializata in domenii precum financiar, IT, comunicare, juridic.

Structura ROTTCO este standard pentru oricare dealer major de carburanti: reprezentanti de vanzari in toate regiunile Romaniei; departament de managementul al riscului; back office; colectarea si inregistrarea fluxurilor de numerar, etc.

ROTTCO are alaturi furnizori/parteneri cu cele mai inalte standarde de calitate, produse si servicii inovative, preturi competitive si livrare la timp.

ParteneriRottco in presa

Proiectul Synergy by rottco a fost desemnat castigator la categoria “Premiera anului” in cadrul galei Energynomics Awards

Comunitatea energetică a celebrat câștigătorii celei de-a 5-a ediții a premiilor energynomics

Premiera anului – Rottco Consult

Premiul pentru Premiera anului a revenit companiei Rottco Consult, pentru proiectul Synergy de interconectare a benzinăriilor românești independente într-o rețea națională și interactivă. Printre proiectele nominalizate s-au numărat cele de la E.ON România, Kerui, Ringhel Team, Sand Hill Petroleum România.

http://www.energynomics.ro/ro/comunitatea-energetica-a-celebrat-castigatorii-celei-de-a-5-a-editii-a-premiilor-energynomics

Interviu Paul Pop

Primele tranzacții comerciale în benzinării prin sistemul ROTTCO SYNERGY CARD

ENERGYNOMICS.RO

MIERCURI, 18 IANUARIE 2017

Sistemul ROTTCO SYNERGY CARD a devenit funcțional în benzinării, săptămâna aceasta fiind consemnate primele tranzacții comerciale. ROTTCO SYNERGY CARD permite alimentarea carburanților de aceeași calitate cu a marilor rețele de distribuție a produselor petroliere și accesul la servicii specifice operării de flote. De asemenea sistemul oferă metode flexibile de facturare și de plată pentru furnizori și flote. Stațiile de alimentare sunt repartizate pe principalele căi rutiere din țară, oferind transportatorilor o acoperire, practic, la nivel național, potrivit unui comunicat de presă transmis de compania ROTTCO Consult.

Utilizatorii au la dispoziție un call center unde pot obține informații și suport pentru accesarea și folosirea sistemului ROTTCO SYNERGY CARD. De asemenea, pe prima pagina a site-ului companiei se găsește o hartă interactivă cu informații în permanență actualizate despre amplasamentele stațiilor din rețea, serviciile oferite, dar și informații despre noile stații independente care vor intra în programul ROTTCO SYNERGY.
Compania ROTTCO a fost înființată în anul 2007, are ca obiect de activitate distribuția en-gros de produse petroliere şi în anul 2015 a avut o cifră de afaceri de 453 milioane lei (circa 100 de milioane de euro).

Citeste mai mult

Planul lui Paul Pop a reușit: proiectul ROTTCO Synergy și-a găsit primii clienți

NEW MONEY

18 IANUARIE 2017

Traderul de produse petroliere ROTTCO Synergy a făcut primele vânzări de carburanți printr-un sistem de carduri comparabil cu cel al marilor rețele de distribuție a benzinei și motorinei. Primii utilizatori ai acestui card sunt flotele de camioane.
ROTTCO Synergy este un proiect dezvoltat de proprietarul ROTTCO, Paul Pop, prin care urmărește crearea unei rețele de distribuție a carburanților formată din benzinari independenți. Practic, proprietarii independenți de benzinării intră într-o asociere controlată de ROTTCO, iar traderul de produse petroliere le pune în contact cu flotele auto.

„Sistemul oferă proprietarilor de stații din rețea optiunea să gestioneze livrarile și să ofere flotelor și opțiunea de a alimenta și în restul rețelei, fără ca aceasta să afecteze negativ vânzările curente ale stației proprii„ spune Paul Pop, directorul general al ROTTCO Consult.

Citeste mai mult

„Partidul“ micilor benzinari: Reţeaua Rottco ajunge până la finalul lunii la 50 de staţii cu sistemul de carduri Synergy

ZIARUL FINANCIAR

19 IANUARIE 2017

Primele tranzacţii comerciale prin cardurile Rottco Synergy au fost realizate săptămâna aceasta, sistemul lansat de un fost executiv din Rompetrol având ca obiectiv unirea a cât mai multe benzinării independente sub umbrela aceluiaşi brand.
Reprezentanţii companiei spun că deja 35 de independenţi au intrat sub umbrela Synergy, alţi 15 benzinari urmând să se alăture sistemului săptămâna viitoare.

„Rottco Synergy Card permite alimentarea cu carburanţi de aceeaşi calitate cu a marilor reţele de distribuţie a produselor petroliere şi accesul la servicii specifice operării de flote, controlul atent al cheltuielilor cu carburantul şi gestionarea costurilor aferente exploatării flotelor de maşini şi camioane“, spun reprezentanţii companiei.

Citeste mai mult

Ziarul Financiar
paul-pop-rottcoPaul Pop, 46 de ani, a vandut anul trecut prin intermediul companiei sale, Rottco Con­sult, distribuitor independent de produse pe­tro­lie­re, benzina si motorina de 150 de milioane de euro, de trei ori mai mult fata de 2010, primul an de business pe cont propriu.

Cu aceasta cifra de afaceri, compania lui Paul Pop, care a lucrat anterior in companii petroliere precum Lukoil sau Rompetrol, se plaseaza printre cele mai mari 25 de firme detinute de antreprenori romani. Rottco Consult "joaca" insa pe o piata dominata de companii afiliate unor grupuri internationale de talie mare.
[citeste articolul pe www.zf.ro]

Misiunea noastra


ROTTCO, prin serviciile si produsele oferite, sustine cresterea si dezvoltarea economica a Romaniei. Fiecare litru de motorina sau benzina pe care il distribuim reprezinta sangele care pune in miscare mici afaceri locale. Combustibiliul termic lichid incalzeste spitale si scoli, iar drumuri importante din tara sunt asfaltate si cu bitum livrat de ROTTCO. Dincolo de profitul companiei – de taxele si impozitele pe care le platim – este foarte important pentru noi sa stim ca, prin ceea ce facem, am contribuit la bunastarea comunitatii locale si la imbunatatirea vietii si confortul romanilor.

Valorile noastre


Valorile in care noi, cei de la ROTTCO, credem si le respectam sunt simple si comune tuturor oamenilor de afaceri corecti:
– Onestitate
– Respect pentru clienti si furnizori
– Respect pentru comunitatile locale si pentru mediu
– Beneficiu mutual