(+40) 21.232.09.50
office@rottco.ro

Despre Rottco

ROTCCO a fost infiintata in anul 2007, cu obiect de activitate distributia en-gros a produselor petroliere, prin dezvoltarea unei retele de distributie in Romania, fructificand oportunitatile de crestere a economiei si beneficiind de know-how castigat de pe piata specifica a carburantilor.

ROTCCO are sediul central in Bucuresti si deruleaza operatiuni exclusiv in Romania. Compania are o baza consolidata si structurata de clienti si parteneri in toate regiunile tarii.

Dupa doar un deceniu de activitate, ROTTCO a reusit sa-si castige locul in primele 10 companii de pe piata extrem de competitiva si dinamica a distribuitorilor de produse petroliere, aplicand cu tenacitate o strategie de dezvoltare bazata pe onestitate, competenta si inovatie.


ROTTCO are o echipa cu foarte bune cunostinte despre piata si dinamica clientilor, formata din oameni cu 10–20 ani de experienta in vanzari si operatiuni pentru companii petroliere multinaționale, precum si experienta in dezvoltarea afacerilor specifice domeniului. De asemenea, echipa ROTTCO beneficiaza de suportul si contributia specializata in domenii precum financiar, IT, comunicare, juridic.

Structura ROTTCO este standard pentru oricare dealer major de carburanti: reprezentanti de vanzari in toate regiunile Romaniei; departament de managementul al riscului; back office; colectarea si inregistrarea fluxurilor de numerar, etc.

ROTTCO are alaturi furnizori/parteneri cu cele mai inalte standarde de calitate, produse si servicii inovative, preturi competitive si livrare la timp.

ParteneriRottco in presa


Ziarul Financiar
paul-pop-rottcoPaul Pop, 46 de ani, a vandut anul trecut prin intermediul companiei sale, Rottco Con­sult, distribuitor independent de produse pe­tro­lie­re, benzina si motorina de 150 de milioane de euro, de trei ori mai mult fata de 2010, primul an de business pe cont propriu.

Cu aceasta cifra de afaceri, compania lui Paul Pop, care a lucrat anterior in companii petroliere precum Lukoil sau Rompetrol, se plaseaza printre cele mai mari 25 de firme detinute de antreprenori romani. Rottco Consult "joaca" insa pe o piata dominata de companii afiliate unor grupuri internationale de talie mare.
[citeste articolul pe www.zf.ro]

Misiunea noastra


ROTTCO, prin serviciile si produsele oferite, sustine cresterea si dezvoltarea economica a Romaniei. Fiecare litru de motorina sau benzina pe care il distribuim reprezinta sangele care pune in miscare mici afaceri locale. Combustibiliul termic lichid incalzeste spitale si scoli, iar drumuri importante din tara sunt asfaltate si cu bitum livrat de ROTTCO. Dincolo de profitul companiei – de taxele si impozitele pe care le platim – este foarte important pentru noi sa stim ca, prin ceea ce facem, am contribuit la bunastarea comunitatii locale si la imbunatatirea vietii si confortul romanilor.


Valorile noastre


Valorile in care noi, cei de la ROTTCO, credem si le respectam sunt simple si comune tuturor oamenilor de afaceri corecti:
- Onestitate
- Respect pentru clienti si furnizori
- Respect pentru comunitatile locale si pentru mediu
- Beneficiu mutual

-->