(+40) 21.232.09.50
office@rottco.ro

ROTTCO SYNERGY CARD acceptat în 115 stații îndependente din întreaga țară; aplicația SYNERGY by ROTTCO, disponibilă acum și pe Android și iOS

ROTTCO SYNERGY CARD este acceptat, în accest moment, de 115 stații de benzină independente, repartizate pe principalele căi rutiere din țară, ceea ce oferă transportatorilor o acoperire, practic, la nivel național.
Sistemul ROTTCO SYNERGY CARD permite alimentarea cu carburanți de calitate și accesul la servicii specifice operării de flote, controlul atent al cheltuielilor cu carburantul și gestionarea costurilor aferente exploatării flotelor de mașini și camioane.
Utiliztorii sistemul ROTTCO SYNERGY CARD beneficiază și de suportul unui Call Center care funcționează 24/7.
De asemenea, am lansat și aplicația pentru telefon “SYNERGY by ROTTCO”, aplicație care te conectează cu benzinăriile independente din România și care este disponibilă atât pe Android cât și pe iOS.
Aplicația pentru telefon “SYNERGY by ROTTCO”, te ajută să găseștei uşor staţiile care acceptă cardul de flotă ROTTCO SYNERGY CARD şi identifică cea mai apropiată stație precum și facilitățile pe care aceasta le oferă.

Leave A Comment