(+40) 21.232.09.50
office@rottco.ro

ROTTCO SYNERGY card

Cardurile ROTTCO SYNERGY sunt acceptate în 100 benzinării independente din România, reteaua aflandu-se in continua dezvoltare.

Sistemul de carduri ROTTCO SYNERGY CARD, segmentul dedicat clientilor persoane juridice din proiectul Synergy by rottco, permite alimentarea cu carburanți de calitate, și accesul la servicii specifice operării de flote, controlul atent al cheltuielilor cu carburantul și gestionarea costurilor aferente exploatării flotelor de mașini și camioane. De asemenea, sistemul de carduri ROTTCO SYNERGY CARD oferă metode flexibile de facturare și de plată pentru flote și furnizori, iar statiile de alimentare sunt repartizate pe principalele căi rutiere din țară, oferind transportatorilor o acoperire, practic, la nivel național.

Utilizatorii au la dispoziție un call center unde, la numărul de telefon 0800 500 777, pot obține informații și suport pentru accesarea și folosirea sistemului de carduri ROTTCO SYNERGY . De asemenea, pe site-ul companiei, puteţi consulta harta interactivă ce conține informații cu privire la locațiile stațiilor din rețea și a serviciilor pe care acestea le oferă. Informațiile sunt în permanență actualizate, pe măsură ce noi stații independente vor intra în programul ROTTCO SYNERGY CARD.