(+40) 21.232.09.50
office@rottco.ro

ROTTCO SYNERGY card

Sistemul de carduri ROTTCO a devenit funcțional în benzinăriile din proiectul ROTTCO SYNERGY

18 ianuarie 2017, București: Sistemul de carduri ROTTCO SYNERGY CARD a devenit funcțional, săptămâna aceasta fiind consemnate primele tranzacții comerciale. Sistemul de carduri ROTTCO SYNERGY CARD permite alimentarea carburanți de aceeași calitate cu a marilor rețele de distribuție a produselor petroliere și accesul la servicii specifice operării de flote, controlul atent al cheltuielilor cu carburantul și gestionarea costurilor aferente exploatării flotelor de mașini și camioane. De asemenea, sistemul de carduri ROTTCO SYNERGY CARD oferă metode flexibile de facturare și de plată pentru flote și furnizori, iar statiile de alimentare sunt repartizate pe principalele căi rutiere din țară, oferind transportatorilor o acoperire, practic, la nivel național.

Utilizatorii au la dispoziție un call center unde, la numărul de telefon 0800 500 777, pot obține informații și suport pentru accesarea și folosirea sistemului de carduri ROTTCO SYNERGY CARD. De asemenea, pe prima pagina a site-ul companiei, se găsește o hartă interactivă ce conține informații cu privire la locațiile stațiilor din rețea și a serviciilor pe care acestea le oferă. Informațiile vor fi în permanență aduse la zi, pe măsură ce noi stații independente vor intra în programul ROTTCO SYNERGY CARD.

ROTTCO Consult este prima companie romanească independentă ce oferă astfel servicii în cooperare cu benzinăriile particulare, compania având rol de integrator și care finanțează în mare parte standardizarea, integrarea și interoperarea informațională a serviciilor.

Obiectivele strategice ale proiectului ROTTCO SYNERGY CARD, lansat în iunie 2016 sunt: interconectarea benzinăriilor independente românești într-o rețea națională și interactivă, capabilă să ofere servicii similare marilor rețele internaționale, creșterea valorii afacerii proprietarilor independenți de stații precum și creșterea competitivității, obiective care se pot realiza doar prin accesul la servicii integrate specifice rețelelor de distribuție.

-->